Hogyan lehet Ön is Maxim napelem viszonteladó?

 

 

A Tiszta Energiáknál már fél évtizede viszonteladó partnerekkel dolgozunk!

 

Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy partnereinket a legmegfelelőbb termékekkel, szaktudással, szolgáltatásokkal lássuk el és a legjobb kiszolgálásban részesítsük. A jó és szoros partneri együttműködés a Maxim napelem piacon is számos pilléren nyugszik, amik közül a legfontosabbak:

 

Tervezés

Elsősorban nagyobb céges-, önkormányzati-, pályázatos projektek illetve erőművek esetén tudunk segíteni a Maxim napelemes rendszerek tervezésben. Villamosmérnök kollégáink állnak rendelkezésükre, hogy minden ügyféligényre meg tudjuk találni közösen a legoptimálisabb megoldást. Csapatunkban van építészmérnök és gépész-energetikus is, így a projekteket komplexen meg tudjuk közelíteni.

Ne szalasszon el egy ígéretes üzleti lehetőséget, csak mert esetleg nincs meg a csapatában minden szükséges szakértő! Mi szívesen közreműködünk szakértelmünkkel partnereink projektjeiben is.

 

Áramszolgáltatói engedélyeztetés

 

Igény esetén partnereinknek is vállaljuk az áramszolgáltatók felé a Maxim napelemes rendszerek teljes körű engedélyeztetését. Elkészítjük a terveket, a dokumentációt és végig is menedzseljük a folyamatot a hálózati csatlakozási engedély megszerzéséig.

 

Pályázatok

 

Cégünk elsősorban a pályázatos projekteken keresztül lett sikeres az elmúlt években, növekedésünket főként a sikeres pályázatos projektjeinknek köszönhettük. Rendelkezünk a pályázatíráshoz szükséges szakértelemmel és kapcsolatrendszerrel, valamint a megvalósításhoz szükséges tapasztalattal és referenciákkal. Ha egy ügyfele pályázni szeretne, érdemes velünk is megkonzultálnia a dolgot hogy lássuk, tudunk-e segíteni, közreműködni.

 

Szakmai képzések

 

Partnereink számára rendszeresen tartunk illetve szervezünk képzéseket. 2016-ban szerveztünk SolarEdge és Fronius képzést a gyártók által küldött előadókkal illetve több alkalommal tartottunk Jinko Maxim képzést viszonteladóinknak! 2017-ben az előzőek megismétlése mellett az S:Flex tartószerkezetekről és a SoliTek különleges üveg-üveg és tetőbe integrálható napelemeiről, illetve a Huawei legújabb lakossági invertereiről kaphattak tájékoztatást partnereink.

Ha első kézből szeretne szaktudáshoz jutni és tudni akarja, hogy milyen technológiák uralják most jelenleg a piacot, akkor csatlakozzon hozzánk! Képzéseinket nagyon kedvező áron ajánljuk, több esetben akár levásárolható díjért cserébe is! Nyelvtudás sem kell, külföldi előadó esetén mi fordítunk!

 

Raktárkészlet

 

Óbudai raktárunk hétfőtől péntekig 8.00-tól 16.00 óráig várja partnereinket. A Maxim okos napelemekből mindig tartunk fenn raktárkészletet, az áru a megrendelést követően azonnal át is vehető. Raktárunk kamionnal is megközelíthető, rakodható.
A Maxim okos napelemek mellett Canadian Solar, Jinko MX Smart, SoliTek és Suntech Maxim napelemeket, Fronius, SAJ és SolarEdge invertereket, SolarEdge optimalizálókat, Profiness és S:Flex tartószerkezeteket, Santon tűzvédelmi kapcsolót, kábeleket, csavarokat, villanyszerelési anyagokat is talál nálunk.

Akár a teljes rendszerét hiánytalanul beszerezheti nálunk!

 

Kommunikáció

 

Partnereinkkel nagyker osztályunk rendszeresen tartja a kapcsolatot. Hetente-kéthetente küldünk hírlevelet árainkról, újdonságainkról és akcióinkról. Az Ön sikere és elégedettsége fontos számunkra is! Mi is számítunk visszajelzéseire, szívesen várjuk kérdéseit, igényeit, hogy tudjuk, mit tudunk még javítani szolgáltatásainkon.

 

Szervíz

 

Nem csak az általunk szállított okos napelem rendszerekre, hanem gyártófüggetlenül, más cégek által szállított napelemes rendszerekhez is kínálunk szerviz szolgáltatásokat. Ügyfele tudni szeretné, hogy miért nem termel megfelelően a rendszere? Felül kéne vizsgálni egy telepítést? Esetleg felelős műszaki ellenőrre van szükség egy projekthez? Mindenre van szakemberünk, vegye igénybe őket!

 

Akciók

 

Minél több mindent vásárol nálunk, annál nagyobb kedvezményt adunk! Megmaradt készleteinket, projektekből visszamaradt termékeinket rendszeresen leárazva akciózzuk. Gyári új Diehl/Ako Platinum, SMA, Renesola Replus invertert vinne akciós áron? Keressen minket, amíg a készlet tart!

 

Várjuk a csapatunkban!

 

Ha úgy érzi, hogy szívesen dolgozna velünk együtt, hogy örömmel csatlakozna partnereink köréhez, keresse Zsálek Tamást a +36203922926 telefonszámon vagy a zsalek.tamas@tisztaenergiak.hu email címen. Várjuk jelentkezését!

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek

Viszonteladó partnereink számára